Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 400 g bloem
- 120 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), kamertemperatuur
- 1 ei
- 50 g melk
- ½ tl zout
- 50 g water
Vulling
- 200 g prei dik gesneden
- 150 g rode paprika
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 1 ¾ tl zout
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 30 g olijfolie
- 100 g droge witte wijn
- 100 g spaanse tomatensaus (tomate frito)
- 500 g kalkoen, in stukken gesneden (2-3 cm), kunnen restjes gebruikt worden,
- 200 g gekookte ham in stukjes (2 cm) of blokjes gesneden
- 200 g gemengde groenten vers of bevroren, kunnen restjes zijn
- ½ tl gerookte paprikapoeder
- 2 eiwitten
- 2 eierdooiers
- Voeding
- per 8 porties
- Calorieën
- 18229.2 kJ / 4356.9 kcal
- Eiwitten
- 215.8 g
- Koolhydraten
- 392 g
- Vetten
- 203.9 g
- Verzadigd vet
- 96.7 g
- Vezels
- 26.6 g
- Natrium
- 7605.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Scones met frambozenboter
25min
Wintergroente en rundvlees cholent
4 godz. 30 min
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Brak ocen
Beef Wellington
10 Std. 10 Min
Pizza met gehaktballen in pikante rode saus, scamorza en pepers
Brak ocen
Spinazieknoedels in tomatenragout
1h
350 g sjalot kleuren
Brak ocen
Azteca taart
1h
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Taart van appelcrumble en meringue
2h
Fruit minestrone met saffraan crème
40min