Apparaten en Accessoires
Gevulde kalkoentaart
Voorbereiding 40min
Totaal 1u. 30min
8 porties
Ingrediënten
Deeg
-
bloem400 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) kamertemperatuur120 g
-
ei1
-
melk50 g
-
zout½ tl
-
water50 g
Vulling
-
prei dik gesneden200 g
-
rode paprika150 g
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
zout1 ¾ tl
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
olijfolie30 g
-
droge witte wijn100 g
-
spaanse tomatensaus (tomate frito)100 g
-
kalkoen in stukken gesneden (2-3 cm), kunnen restjes gebruikt worden,500 g
-
gekookte ham in stukjes (2 cm) of blokjes gesneden200 g
-
gemengde groenten vers of bevroren, kunnen restjes zijn200 g
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
eiwitten2
-
eierdooiers2
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 8 porties
Natrium
7605.4 mg
Eiwitten
215.8 g
Calorieën
18229.2 kJ /
4356.9 kcal
Vetten
203.9 g
Vezels
26.6 g
Verzadigd vet
96.7 g
Koolhydraten
392 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Kerst menu
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1u. 10min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Tonijnkroketten
1u. 30min
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2u. 30min
Groentencurry met rijst
Geen beoordelingen
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1u. 40min
Asperges en prosciutto cannoli
Geen beoordelingen
Beef laab
1u. 5min
Latkes (aardappelkoekjes)
45min
Bieslook en gerookte ham muffins
45min
Omelet met kip op Thaise wijze
50min
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1u. 35min