Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 15 g olijfolie plus extra om in te vetten
- 110 g water
-
10
g verse gist
of 1 ½ tl gedroogde gist - 200 g broodbloem plus extra om te bestuiven
- ½ tl zout
Topping
- 3 peren (bijv. Conference of Comice)
- 1 citroen alleen sap
- 225 g geitenkaas, zacht (bv. Chavroux®)
- 80 g slagroom (ong. 48% vet)
- 2 snuifjes zwarte peper, gemalen of naar smaak
- 1 - 2 el walnoten, gehalveerd (optioneel)
- 2 el honing
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1632 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 11.7 g
- Koolhydraten
- 37.5 g
- Vetten
- 20.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Forelmousse
5 min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1h 10min
Frangipane met peer
1 Std. 30 Min
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Geen beoordelingen
Zeevruchtennat met champagne
Geen beoordelingen
Ananascarpaccio met roze sorbet
20 min
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Geen beoordelingen
Warme aardappelen salade met de Peeler
Geen beoordelingen
Koken van gierst
Geen beoordelingen
Kruiden en Cashew dip
8h 10min
Zalmsoufflé
1h
Pompoenbrood
1h 45min