Apparaten en Accessoires
Flatbread met peer en geitenkaas
Voorbereiding 25min
Totaal 3u.
6 porties
Ingrediënten
Deeg
-
olijfolie plus extra om in te vetten15 g
-
water110 g
-
1 ½ tl gedroogde gistverse gist10 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven200 g
-
zout½ tl
Topping
-
peren (bijv. Conference of Comice)3
-
citroen alleen sap1
-
geitenkaas zacht (bv. Chavroux®)225 g
-
slagroom (ong. 48% vet)80 g
-
zwarte peper, gemalen of naar smaak2 snuifjes
-
walnoten, gehalveerd (optioneel)1 - 2 el
-
honing2 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
11.7 g
Calorieën
1632 kJ /
390 kcal
Vetten
20.3 g
Koolhydraten
37.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pompoen & Peer
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Kleverige sesamkip
40min
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Geen beoordelingen
Zuivelvrije tzatziki
Geen beoordelingen
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Mexicaanse limoensoep
40min
Vegetarische Wellington
2u. 10min
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3u. 45min
Pruimentaart
1u. 30min
Ijs van amarenakersen
8u. 10min
Gemarineerde paprika's
55min
Simit - Turkse sesam bagel
2u. 10min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2u. 40min