Flatbread met peer en geitenkaas
TM6 TM5 TM31

Flatbread met peer en geitenkaas

4.0 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

Deeg

  • 15 g olijfolie plus extra om in te vetten
  • 110 g water
  • 10 g verse gist
    of 1 ½ tl gedroogde gist
  • 200 g broodbloem plus extra om te bestuiven
  • ½ tl zout

Topping

  • 3 peren (bijv. Conference of Comice)
  • 1 citroen alleen sap
  • 225 g geitenkaas, zacht (bv. Chavroux®)
  • 80 g slagroom (ong. 48% vet)
  • 2 snuifjes zwarte peper, gemalen of naar smaak
  • 1 - 2 el walnoten, gehalveerd (optioneel)
  • 2 el honing

Voeding
per 1 portie
Calorieën
1632 kJ / 390 kcal
Eiwitten
11.7 g
Koolhydraten
37.5 g
Vetten
20.3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten