Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 15 g olijfolie plus extra om in te vetten
- 110 g water
-
10
g verse gist
of 1 ½ tl gedroogde gist - 200 g broodbloem plus extra om te bestuiven
- ½ tl zout
Topping
- 3 peren (bijv. Conference of Comice)
- 1 citroen alleen sap
- 225 g geitenkaas, zacht (bv. Chavroux®)
- 80 g slagroom (ong. 48% vet)
- 2 snuifjes zwarte peper, gemalen of naar smaak
- 1 - 2 el walnoten, gehalveerd (optioneel)
- 2 el honing
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1632 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 11.7 g
- Koolhydraten
- 37.5 g
- Vetten
- 20.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini kaneelbroodjes op een stokje
Geen beoordelingen
Mini champignon pasteitjes
1h 45 min
Stevige linzenchili
50 min
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3h 45min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Geen beoordelingen
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1 Std.
Vijfzadenbrood
1h 50min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 Std.
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Geen beoordelingen
Moussaka met linzen
2h 20min
Zalm en venkel risotto
25 min
Groene smoothie
10 Min