Apparaten en Accessoires
Flatbread met peer en geitenkaas
Voorbereiding 25min
Totaal 3u.
6 porties
Ingrediënten
Deeg
-
olijfolie plus extra om in te vetten15 g
-
water110 g
-
1 ½ tl gedroogde gistverse gist10 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven200 g
-
zout½ tl
Topping
-
peren (bijv. Conference of Comice)3
-
citroen alleen sap1
-
geitenkaas zacht (bv. Chavroux®)225 g
-
slagroom (ong. 48% vet)80 g
-
zwarte peper, gemalen of naar smaak2 snuifjes
-
walnoten, gehalveerd (optioneel)1 - 2 el
-
honing2 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
11.7 g
Calorieën
1632 kJ /
390 kcal
Vetten
20.3 g
Koolhydraten
37.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pompoen & Peer
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30 Min
Bloemkoolrijst poke bowl
Keine Bewertungen
Groentensaus voor pasta
40 Min
Worteltaart
2 Std.
Verse pasta zonder eieren
Keine Bewertungen
Vegan kruimeldeeg
45 Min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Keine Bewertungen
Rijst met groentemix
55 Min
Indiase groentencurry
50 Min
Zoete aardappel muffins met walnoten
1 Std.
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1 Std. 30 Min
Zweedse worteltaart
2 Std.