Compatibele versies
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
150 - 200
g boerenkool, in stukken (3 cm), bladstelen en grote nerven verwijderd
of 150 - 200 g zwarte kool, in stukken (3 cm), bladstelen en grote nerven verwijderd - 300 g komkommer, in plakjes (2 mm)
- 45 g gepelde walnoten
- 25 g sesamzaad
- 50 g granaatappelpitten
- 30 g gedroogde gojibessen
- 60 g vers geperst sinaasappelsap
- 60 g vers geperst citroensap
- 40 g tahin
- 15 g honing
- 40 g walnotenolie
- 1240 g water
- 1 tl zout
-
½
tl gemalen witte peper
of ½ tl gemalen zwarte peper - 250 g quinoa
- 4 eieren
- 240 g grote witte bonen, uit blik, uitgelekt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1974.6 kJ / 472 kcal
- Eiwitten
- 18.1 g
- Koolhydraten
- 51.7 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 475.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30 min
Arabische kip met couscous
45 min
Koolstoofpot met kalkoen
Geen beoordelingen
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Geen beoordelingen
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1 Std. 30 Min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Geen beoordelingen
Graubünden gerstsoep
Geen beoordelingen
Falafel met rode bieten hummus
20 min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35 min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 godz. 15 min
Roergebakken champignons
55 min