Compatibele versies
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
150 - 200
g boerenkool, in stukken (3 cm), bladstelen en grote nerven verwijderd
of 150 - 200 g zwarte kool, in stukken (3 cm), bladstelen en grote nerven verwijderd - 300 g komkommer, in plakjes (2 mm)
- 45 g gepelde walnoten
- 25 g sesamzaad
- 50 g granaatappelpitten
- 30 g gedroogde gojibessen
- 60 g vers geperst sinaasappelsap
- 60 g vers geperst citroensap
- 40 g tahin
- 15 g honing
- 40 g walnotenolie
- 1240 g water
- 1 tl zout
-
½
tl gemalen witte peper
of ½ tl gemalen zwarte peper - 250 g quinoa
- 4 eieren
- 240 g grote witte bonen, uit blik, uitgelekt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1974.6 kJ / 472 kcal
- Eiwitten
- 18.1 g
- Koolhydraten
- 51.7 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 475.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 min
Geroosterde aubergines
Geen beoordelingen
Soba noodle mee goreng
Geen beoordelingen
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 Std.
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40min
Worteltaart smoothie bowl
10min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25 min
Zalm met venkel
40min
Zomerse pastasalade
30min
Stoofgerecht met tofu
30min
Indiase groentencurry
50min