Compatibele versies
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
150 - 200
g boerenkool, in stukken (3 cm), bladstelen en grote nerven verwijderd
of 150 - 200 g zwarte kool, in stukken (3 cm), bladstelen en grote nerven verwijderd - 300 g komkommer, in plakjes (2 mm)
- 45 g gepelde walnoten
- 25 g sesamzaad
- 50 g granaatappelpitten
- 30 g gedroogde gojibessen
- 60 g vers geperst sinaasappelsap
- 60 g vers geperst citroensap
- 40 g tahin
- 15 g honing
- 40 g walnotenolie
- 1240 g water
- 1 tl zout
-
½
tl gemalen witte peper
of ½ tl gemalen zwarte peper - 250 g quinoa
- 4 eieren
- 240 g grote witte bonen, uit blik, uitgelekt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1974.6 kJ / 472 kcal
- Eiwitten
- 18.1 g
- Koolhydraten
- 51.7 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 475.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Moussaka met linzen
2h 20min
Falafel met rode bieten hummus
20 min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30 Min
Velouté met Marokkaanse smaken
35 Min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Geen beoordelingen
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 Min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40 Min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Geen beoordelingen
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Geen beoordelingen
Rabarber-munt cocktail
2 godz.
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1 Std.
Indiase groentencurry
50 Min