Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g volkorenrijst
- 30 g lijnzaad
- 1500 g water
- 300 g rode splitlinzen
- margarine, veganistisch, om in te vetten
- 300 g wortelen, in stukken
- 150 g rode paprika, in stukken
- 100 g uien, gehalveerd
- 30 g olijfolie
- 1 tl fijn zout
- ½ tl gemalen peper
- 1 tl zoete paprikapoeder
- 1 tl currypoeder
- 50 g mosterd
- 40 g ketchup
- Voeding
- per 1 sneetje
- Calorieën
- 644 kJ / 154 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chili non Carne
1hod.
Goulash van linzen en champignons
45min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Geen beoordelingen
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1hod. 20min
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Geen beoordelingen
Roerbak met aubergines en kofu
Geen beoordelingen
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Sojamelk en gestoomde broodjes
Geen beoordelingen
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Stoofgerecht met tofu
30min