Apparaten en Accessoires
Vegetarische bruine rijst
Voorbereiding 5min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
verse gember in plakjes (2 mm)15 g
-
uien gehalveerd120 g
-
verse rode chilipeper ontpit, grof gehakt1
-
olie25 g
-
paprika in blokjes (± 2 cm)180 g
-
verse champignons de Paris, in plakjes (0,5 cm)120 g
-
wortelen in blokjes (± 1 cm)80 g
-
voorgekookte bruine rijst250 g
-
water400 g
-
sojasaus50 g
-
oestersaus20 g
-
geroosterde sesamolie1 tl
-
zout1 tl
-
½ tl gemalen zwarte pepergemalen witte peper½ tl
-
olie1 - 2 el
-
eieren4
-
verse sojascheuten om op te dienen
-
lente-ui als afwerking
-
sesamzaad om te bestrooien
-
geroosterde sesamolie om te besprenkelen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 porties
Natrium
5953.4 mg
Eiwitten
41.9 g
Calorieën
4875.8 kJ /
1165.4 kcal
Vetten
61.9 g
Vezels
10.4 g
Verzadigd vet
9 g
Koolhydraten
112.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chinese keuken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Vegan Bolognese
50min
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1u. 30min
Tonijnkroketten
1u. 30min
Paksoi en ham rijst
40min
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40min
Smoothie bowl met granaatappel en chiazaad
20min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Geen beoordelingen
Fideuá van groenten
40min
Roergebakken champignons
55min
Smoothie bowl met bessen en bramen
10min
Noten bolognese
35min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1u.