Apparaten en Accessoires
Gerookte Mexicaanse bonensoep
Voorbereiding 15min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
Zure amandelroom
-
gepelde amandelen60 g
-
rauwe cashewnoten60 g
-
water200 g
-
gele ui60 g
-
citroensap1 el
-
ciderazijn1 el
-
zout1 - 2 snuifjes
Mexicaanse bonensoep
-
gele ui in stukken gesneden180 g
-
knoflookteentjes2
-
olijfolie1 tl
-
gemalen komijn1 tl
-
gemalen koriander½ tl
-
chipotle chili, uit het blikje (ongeveer 2 pepers - zie tips)20 - 30 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
tomatenpuree70 g
-
groentebouillonpasta (zie tips)1 tl
-
water250 g
-
kidneybonen, uit blik gespoeld en uitgelekt (ongeveer 250 g na het uitlekken)400 g
-
witte bonen, uit blik gemengd, in blik, gespoeld en uitgelekt (ongeveer 250 g na het uitlekken)400 g
-
maïskorrels, bevroren120 g
-
gedroogde oregano½ el
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
vers korianderblad voor de garnering
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1123.5 mg
Eiwitten
13.4 g
Calorieën
1157.8 kJ /
275.5 kcal
Vetten
7.2 g
Vezels
14.2 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
32.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Foodtrends 2023
17 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 min
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40 min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Brak ocen
Vegetarische chili
35 min
Glutenvrije gevulde pepers
Brak ocen
Tarbot in champagnesaus
Brak ocen
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 min
Zoetzure dhal
Brak ocen
Nyonya kip-curry bun
Brak ocen
Levercake
1 godz. 50 min
Vegetarische bonenburger
1 godz. 20 min
Pindakaas Havermoutbal
Brak ocen