Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g rode split linzen
- 400 g water, gefilterd plus extra voor het weken
- 20 g kokosolie
- 1 rode paprika (ca. 160 g), zonder zaadjes en in vieren gesneden
- 1 - 2 tl chipotle chili, uit het blikje, (ongeveer 1 Spaanse peper)
- 4 knoflookteentjes
- 1 rode ui, (ca. 160 g), in vieren gesneden
- 2 tomaten, in vieren gesneden
- 2 tl gemalen komijn
- 1 tl gerookte paprikapoeder
- 1 tl gemalen koriander
- 2 tl cacaopoeder
- 400 g pompoen, geschild en in blokjes gesneden (1-2 cm)
- 2 tl rode wijnazijn
- 1 ½ tl bouillonpasta, (zie tips)
- 400 g kidneybonen, uit blik, gespoeld en uitgelekt, (ongeveer 250 g na het uitlekken)
- 40 g limoensap
- zout, naar smaak
- gemalen zwarte peper, naar smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1679 kJ / 399.8 kcal
- Eiwitten
- 22.8 g
- Koolhydraten
- 50.1 g
- Vetten
- 8.2 g
- Vezels
- 14.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Champagne crème cake
Geen beoordelingen
Geroosterde aubergines
Geen beoordelingen
Roze roerei
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Geen beoordelingen
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Geen beoordelingen
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Geen beoordelingen
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Geen beoordelingen
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 min
Iers sodabrood
Geen beoordelingen
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
Geen beoordelingen
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1hod.