Apparaten en Accessoires
Curryworst en linzen
Voorbereiding 20min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
gedroogd venkelzaad½ tl
-
komijnzaden½ tl
-
korianderzaden1 tl
-
gedroogde gemalen kurkuma2 tl
-
gember, vers gepeld, in stukken (2 cm)
-
teentjes knoflook4
-
lange rode chilipepers ontpit indien gewenst1 - 2
-
koriander4 takjes
-
olijfolie1 el
-
wortel in stukken100 g
-
selderstengels in stukken2
-
rode paprika ontpit, in stukken100 g
-
sojasaus2 el
-
tamarindepasta (zie tip)1 el
-
oestersaus (optioneel)1 el
-
1 el suikerbruine suiker1 el
-
water900 g
-
Franse groene linzen, gedroogd, geheel (zie tip)300 g
-
worst (bv. rund of varken), rauwe worst is vereist500 g
-
kokosroom270 g
-
pindakaas60 g
-
broccoli in roosjes (3 cm)150 g
-
bloemkool in roosjes (3 cm)150 g
-
verse princessenbonen afgesneden en in drieën gesneden100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
49.4 g
Calorieën
4092 kJ /
974 kcal
Vetten
63.1 g
Vezels
22.5 g
Koolhydraten
45.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Koken met de Varoma
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Beef Wellington
10u. 10min
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Geen beoordelingen
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1u. 15min
Hornazo
Geen beoordelingen
Brochette van kippenballetjes met rijst
1u. 40min
Sojabolognese
40min
Chili non Carne
1u.
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Geen beoordelingen
Sangria
10min
Lactose- en eivrije cookies met chocolade
20min