Apparaten en Accessoires
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
Voorbereiding 15min
Totaal 4u.
8 stuks
Ingrediënten
Volkoren pizzadeeg
-
water250 g
-
verse gist5 g
-
honing1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem150 g
-
volkoren tarwebloem250 g
-
zout1 volle tl
Aspergeroom
-
water500 g
-
asperges in stukken (2-3 cm)400 g
-
sjalot gehalveerd1
-
verse peterseliebladeren3 takjes
-
extra vergine olijfolie40 g
-
zout1 snuifje
Topping
-
extra vergine olijfolie om in te vetten en te besprenkelen
-
zout1 snuifje
-
mascarpone250 g
-
gerookte zalm in plakjes gesneden150 g
-
vers gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
454.8 mg
Eiwitten
13.3 g
Calorieën
1536 kJ /
367.1 kcal
Vetten
17.8 g
Vezels
5.3 g
Verzadigd vet
7.1 g
Koolhydraten
41.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pizza Gourmet
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Moussaka met linzen
2u. 20min
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Geen beoordelingen
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Geen beoordelingen
Cashew cheddarkaas
Geen beoordelingen
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Halloweensalade met bloederige hummus
1u.
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40min
Vegan red velvet cupcakes
4u.
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1u.
Mediterraanse parelgerstrisotto
1u.
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1u.
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min