Apparaten en Accessoires
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
Voorbereiding 15min
Totaal 4u.
8 stuks
Ingrediënten
Volkoren pizzadeeg
-
water250 g
-
verse gist5 g
-
honing1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem150 g
-
volkoren tarwebloem250 g
-
zout1 volle tl
Aspergeroom
-
water500 g
-
asperges in stukken (2-3 cm)400 g
-
sjalot gehalveerd1
-
verse peterseliebladeren3 takjes
-
extra vergine olijfolie40 g
-
zout1 snuifje
Topping
-
extra vergine olijfolie om in te vetten en te besprenkelen
-
zout1 snuifje
-
mascarpone250 g
-
gerookte zalm in plakjes gesneden150 g
-
vers gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
454.8 mg
Eiwitten
13.3 g
Calorieën
1536 kJ /
367.1 kcal
Vetten
17.8 g
Vezels
5.3 g
Verzadigd vet
7.1 g
Koolhydraten
41.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pizza Gourmet
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Snackflix Board
Geen beoordelingen
Groene biscuittaart
Geen beoordelingen
Volkoren Taco's met Pulled Pork in Biersaus
Geen beoordelingen
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
35min
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Geen beoordelingen
Vegan red velvet cupcakes
4u.
Rauwe chocolade bietencake
Geen beoordelingen
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Geen beoordelingen
Tarte Tatin
2u.
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Geen beoordelingen
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1u.
Broccolisoep met volkoren croutons
40min