Apparaten en Accessoires
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
Voorbereiding 15min
Totaal 4u.
8 stuks
Ingrediënten
Volkoren pizzadeeg
-
water250 g
-
verse gist5 g
-
honing1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem150 g
-
volkoren tarwebloem250 g
-
zout1 volle tl
Aspergeroom
-
water500 g
-
asperges in stukken (2-3 cm)400 g
-
sjalot gehalveerd1
-
verse peterseliebladeren3 takjes
-
extra vergine olijfolie40 g
-
zout1 snuifje
Topping
-
extra vergine olijfolie om in te vetten en te besprenkelen
-
zout1 snuifje
-
mascarpone250 g
-
gerookte zalm in plakjes gesneden150 g
-
vers gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
454.8 mg
Eiwitten
13.3 g
Calorieën
1536 kJ /
367.1 kcal
Vetten
17.8 g
Vezels
5.3 g
Verzadigd vet
7.1 g
Koolhydraten
41.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pizza Gourmet
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25min
Demo recept Broccoli Salade met Rode Pepers en Pijnboompitten
10min
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Geen beoordelingen
Spaanse brunch
1u. 15min
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Geen beoordelingen
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Geen beoordelingen
Popeye's power bowl met bramen
Geen beoordelingen
Driekoningentaart met pompoen
Geen beoordelingen
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20min
Zoete aardappel muffins met walnoten
1u.
Gebakken kaastaart
3u. 10min