Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g parmezaankaas, in stukken (3 cm)
- 140 g bladspinazie, in diepgevroren blokjes
- 500 g kalkoenbout, in stukken (3 tot 5 cm)
- 1 tl zout
- 1 ei, geklopt
- 50 g paneermeel
- 30 - 50 g extra vergine olijfolie
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1230 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 10.7 g
- Vetten
- 12.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bloemkool korma
2 godz. 20 min
Rode ogen gevulde eieren
Keine Bewertungen
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5h
Lamslende met roze pepersaus
45min
Glutenvrije bloem
Keine Bewertungen
Mexicaanse kippensoep
40min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
Keine Bewertungen
Gevulde groenten
1h 20min
Balletjes met aubergines
1h
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Keine Bewertungen
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1 godz. 15 min
Gezouten-Karamelijs
14h