Apparaten en Accessoires
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
Voorbereiding 10min
Totaal 35min
4 stuks
Ingrediënten
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)20 g
-
bladspinazie , in diepgevroren blokjes140 g
-
kalkoenbout , in stukken (3 tot 5 cm)500 g
-
zout1 tl
-
ei , geklopt1
-
paneermeel50 g
-
extra vergine olijfolie30 - 50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Calorieën
1230 kJ /
294 kcal
Eiwitten
36 g
Koolhydraten
10.7 g
Vetten
12.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Vegan boter
Geen beoordelingen
Appeltaart
Geen beoordelingen
Vegan challah brood
2u. 30min
Fruitkroon
Geen beoordelingen
Zuurkool
Geen beoordelingen
Lichtblauw gekleurde eieren
Geen beoordelingen
250 g sjalot fruiten
Geen beoordelingen
Gevulde veggieslakken
45min
Rundergoulash met deegballetjes
1u. 30min
Gestoomde kip op zijn geheel
Geen beoordelingen
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
50min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min