Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g parmezaankaas, in stukken (3 cm)
- 140 g bladspinazie, in diepgevroren blokjes
- 500 g kalkoenbout, in stukken (3 tot 5 cm)
- 1 tl zout
- 1 ei, geklopt
- 50 g paneermeel
- 30 - 50 g extra vergine olijfolie
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1230 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 10.7 g
- Vetten
- 12.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vers pastadeeg
1h
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55 min
Gekruide noten
45min
Aardappelmuizen
Keine Bewertungen
Lasagnerolletjes
Keine Bewertungen
Vastensoep
30min
Paprika's in zoetzure saus
30min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1u. 10min
Koken van bulgur
35 min
Soep met zeeduivel en garnalen
1h
Koken van langkorrelige bruine rijst
Keine Bewertungen