Compatibele versies
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 stengels verse peterselie, enkel de bladeren
- 600 g uien, in vieren
- 4 teentjes knoflook
- 40 g zonnebloemolie
- 60 g tomatenpuree
- 40 g zoete paprikapoeder
- 2 el gemalen komijn
- 4 el gedroogde marjolein
- 2 gedroogde laurierbladeren
- 2 tl geraspte citroenschil
- 1400 g vastkokende aardappelen, geschild
- 100 g witte wijn
- 1400 g water
- 4 el groentebouillonpasta
- 2 el maïzena (zetmeel), opgelost in 2 el koud water
- 2 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 4 Frankfurter worsten, in plakjes (1 cm)
- 100 g zure room, om af te werken
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1452 kJ / 347 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 45.4 g
- Vetten
- 15.1 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 7.9 g
- Natrium
- 234.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocoladetaart met sinaasappel
2 Std. 40 Min
Glutenvrije gevulde pepers
Geen beoordelingen
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30 min
Pizza met gehaktballen in pikante rode saus, scamorza en pepers
Geen beoordelingen
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Geen beoordelingen
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 godz. 20 min
Toffees
2 Std.
Mediterrane kippenpastei
50 min
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1 godz.
Gevulde kalkoenborst
Geen beoordelingen
Mexicaanse tostadas met gehakt
1h 10min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9 godz.