Compatibele versies
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 stengels verse peterselie, enkel de bladeren
- 600 g uien, in vieren
- 4 teentjes knoflook
- 40 g zonnebloemolie
- 60 g tomatenpuree
- 40 g zoete paprikapoeder
- 2 el gemalen komijn
- 4 el gedroogde marjolein
- 2 gedroogde laurierbladeren
- 2 tl geraspte citroenschil
- 1400 g vastkokende aardappelen, geschild
- 100 g witte wijn
- 1400 g water
- 4 el groentebouillonpasta
- 2 el maïzena (zetmeel), opgelost in 2 el koud water
- 2 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 4 Frankfurter worsten, in plakjes (1 cm)
- 100 g zure room, om af te werken
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1452 kJ / 347 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 45.4 g
- Vetten
- 15.1 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 7.9 g
- Natrium
- 234.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Yoghurtcake
1hod. 40min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Keine Bewertungen
Tomatenrijst
30 Min
Mediterrane paprika's
Keine Bewertungen
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Keine Bewertungen
Miso carbonara udon noedels
25min
Aardappelpuree met de Peeler
Keine Bewertungen
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Keine Bewertungen
Koken van parelspeltgraan
Keine Bewertungen
Lamsstoofpotje
1 Std. 45 Min
Gevulde kalkoentaart
1 Std. 30 Min
Pancake muffins met banaan en chocolade
30 Min