Deze collectie bevat zowel eenvoudig te maken als verfijnde recepten voor alle gangen van uw buffet. Deze feestelijke, smaakvolle en diverse keuzes kunnen uw gasten culinair plezier en voldoening schenken, of ze nu vegetariër, veganist of fijnproever zijn. De meeste recepten kunnen enkele dagen van tevoren worden bereid, zodat u een geweldige gastheer (gastvrouw) kunt zijn en meer kunt genieten van het mooie feestelijk moment.
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
10u. 30min
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2u. 40min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1u.
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2u. 30min
Geroosterde porchetta met peren en uien
12u.
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
7u. 30min
Gebakkrans met geroosterde groenten
1u. 40min
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
10u.
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6u.
Champagne en bessen trifle
3u. 40min
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
1u. 15min