Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g olijfolie
- 5 g verse peterselie, enkel de bladeren
- 5 g verse bieslook, grof gehakt
- 5 g verse salie, enkel de bladeren
- 5 g verse tijm, enkel de bladeren
- 5 g verse rozemarijn, enkel de naalden
- 1 el mosterd
- 3 teentjes knoflook
- 1 tl gedroogd venkelzaad
- 100 g peren, geschild, klokhuis verwijderd, in vieren gesneden
- 200 g rode uien, in vieren gesneden
- 2000 g varkensbuik vlees, ontbeend, met zwoerd, in vlinder geopend
- 2 tl zeezout
- 2 ½ tl gemalen zwarte peper
- 2 venkelknollen, in vieren gesneden
- 400 g peren geschild, klokhuis verwijderd, in vieren gesneden
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2963.8 kJ / 708.4 kcal
- Eiwitten
- 12.9 g
- Koolhydraten
- 13.4 g
- Vetten
- 67.3 g
- Verzadigd vet
- 24.4 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 303.7 mg
Alternatieve recepten
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Geen beoordelingen
Zalmvlecht
Geen beoordelingen
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Geen beoordelingen
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Geen beoordelingen
Pindakaas en koekjesijs
Geen beoordelingen
Geroosterde aubergines
Geen beoordelingen
Kimchi
Geen beoordelingen
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10 Std.
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Geen beoordelingen
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1u. 15min
Pekingeend
45min
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Geen beoordelingen