Apparaten en Accessoires
Geroosterde porchetta met peren en uien
Voorbereiding 1u.
Totaal 12u.
16 porties
Ingrediënten
-
olijfolie10 g
-
verse peterselie enkel de bladeren5 g
-
verse bieslook grof gehakt5 g
-
verse salie enkel de bladeren5 g
-
verse tijm enkel de bladeren5 g
-
verse rozemarijn enkel de naalden5 g
-
mosterd1 el
-
teentjes knoflook3
-
gedroogd venkelzaad1 tl
-
peren geschild, klokhuis verwijderd, in vieren gesneden100 g
-
rode uien in vieren gesneden200 g
-
varkensbuik vlees, ontbeend, met zwoerd in vlinder geopend2000 g
-
zeezout2 tl
-
gemalen zwarte peper2 ½ tl
-
venkelknollen in vieren gesneden2
-
peren geschild, klokhuis verwijderd, in vieren gesneden400 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portie
Natrium
303.7 mg
Eiwitten
12.9 g
Calorieën
2963.8 kJ /
708.4 kcal
Vetten
67.3 g
Vezels
3.7 g
Verzadigd vet
24.4 g
Koolhydraten
13.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Salmorejo
Geen beoordelingen
Glutenvrije gevulde pepers
Geen beoordelingen
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Geen beoordelingen
Mochi's met sesamvulling
50min
Gegrilde octopus met aardappelen
2u. 45min
Pisco sour
10min
Pierogi met vlees
1u.
Sous-vide octopussalade
Geen beoordelingen
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5u.
Zoete Aardappel Brood
5u. 25min
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Geen beoordelingen
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min