Apparaten en Accessoires
Beef Wellington
Voorbereiding 30min
Totaal 10u. 10min
8 porties
Ingrediënten
Beef Wellington
-
ossenhaas (2 stuks - 397,5 g / stuk)795 g
-
extra vergine olijfolie100 g
-
mosterd60 g
-
teentjes knoflook geschild2
-
sjalot in stukken45 g
-
verse bruine paddenstoelen395 g
-
verse champignons de Paris200 g
-
zout naar eigen smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
-
verse tijm enkel de bladeren5 takjes
-
Parma ham (± 100 g)8 sneetjes
-
paté (optioneel) verzacht85 g
-
bladerdeeg2 vellen
-
eierdooiers losgeklopt2
-
fleur de sel1 tl
Saus
-
ossenhaas filet mignon stuk, in stukken (4 cm)200 g
-
olijfolie30 g
-
boter30 g
-
rode wijnazijn2 tl
-
rode wijn bv. Merlot of Cabernet755 g
-
zwarte peperkorrels12
-
gedroogd laurierblad1
-
verse tijm enkel de bladeren, en iets meer om af te werken3 takjes
-
500 g waterrunderbouillon500 g
-
maïzena (zetmeel)2 el
-
zout½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
1510 mg
Eiwitten
37 g
Calorieën
3012 kJ /
720 kcal
Vetten
49 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
15 g
Koolhydraten
17 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
10 recepten
Benelux
Benelux
Klassiekers
27 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Geen beoordelingen
Kimchi risotto
Geen beoordelingen
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1u. 20min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Ijslolly’s van watermeloen
Geen beoordelingen
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Geen beoordelingen
Macadamia Chocolade Koekjes
45min
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Geen beoordelingen
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1u. 20min
Spiesje van konijn, appel en pruim
1u.
Paddenstoelentaart
1u. 30min
Koekjes met chocopasta
1u. 40min