Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 tl gedroogde gist (8 g)
- 200 g water
- 85 g olijfolie, plus extra om in te vetten
- 300 g bloem
- 1 ¼ tl zout
- olijfolie, plus extra om in te vetten
- 4 tl za'atar (zie tips)
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 437 kJ / 104 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Citroenmeringuetaart
2h 30min
Boerenbrood
2h
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Geen beoordelingen
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Geen beoordelingen
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Geen beoordelingen
Sous-vide miso aubergine
2 godz. 45 min
Amaretti van abrikoos
40min
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10min
Kaastaartijs
Geen beoordelingen
Citroencurd
1h
Pitabrood
2h
Glutenvrij Focacciabrood
1h