Sous-vide miso aubergine
TM6

Sous-vide miso aubergine

3.0 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 90 g witte miso (of shiro miso)
  • 40 g mirin (zoete rijstwijn)
  • 35 g sake
    of 35 g water
  • 30 g suiker
  • 1 ½ tl sesamolie
  • 2 snuifjes zout
  • 360 g aubergine, in plakjes en dan in stukken gesneden (3 cm)
  • 1600 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
  • 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
  • 1 el geroosterd sesamzaad
  • 1 lente-ui, schuin gesneden

Voeding
per 1 portie
Calorieën
654 kJ / 156 kcal
Eiwitten
4 g
Koolhydraten
13 g
Vetten
6 g
Verzadigd vet
0.9 g
Vezels
5.3 g
Natrium
670 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten