Apparaten en Accessoires
Sous-vide miso aubergine
Voorbereiding 20min
Totaal 2u. 45min
4 porties
Ingrediënten
-
witte miso (of shiro miso)90 g
-
mirin (zoete rijstwijn)40 g
-
35 g watersake35 g
-
suiker30 g
-
sesamolie1 ½ tl
-
zout2 snuifjes
-
aubergine in plakjes en dan in stukken gesneden (3 cm)360 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
geroosterd sesamzaad1 el
-
lente-ui schuin gesneden1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
670 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
654 kJ /
156 kcal
Vetten
6 g
Vezels
5.3 g
Verzadigd vet
0.9 g
Koolhydraten
13 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous-vide koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Beef Wellington
10u. 10min
Haver horchata
Geen beoordelingen
Gazpacho met kers en munt
Geen beoordelingen
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2u. 30min
Vanille-ijs sandwiches
13u. 25min
Pompoen vingers
1u. 30min
Asperges en prosciutto cannoli
Geen beoordelingen
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1u. 35min
Mangochutney
1u. 20min
Thaise rode curry
1u.
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Geen beoordelingen