Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 230 g kleefrijst
- 2 teentjes knoflook
- 80 g sjalotten, gehalveerd
- 20 g lente-uitjes, in stukken
- 100 g verse sperziebonen
- 1 verse chilipeper, rood of groen, ontpit
- 20 g verse gember, in stukken(2 cm)
- 1 stengel citroengras, vers, fijngesneden
- 2 limoenen
- 10 g olijfolie
- 400 g rundergehakt
- 3 - 4 el sojasaus, naar smaak
- 2 - 3 el vissaus, naar smaak
- 1 el bloemsuiker
- 500 g water
- 1 tl fijn zout, naar smaak
- 100 g verse sojascheuten
- 30 g verse muntblaadjes, fijngehakt
- 30 g koriander, fijngehakt
- 30 g verse Thaise basilicum, fijngehakt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1231 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 21.8 g
- Vetten
- 12.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zalm in korst met citroen risotto
45 Min
Zalmtartaar
10min
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14h 55min
Vegetarische chili
Geen beoordelingen
Spaghettinestjes met linzenballen
1 Std. 5 Min
Glutenvrij Focacciabrood
1h
Vleesballetjes met parelrijst
Geen beoordelingen
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9h 15min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1 godz. 25 min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 godz. 10 min
Gevulde kalkoentaart
1 Std. 30 Min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 Min