Apparaten en Accessoires
Soba noodle mee goreng
Voorbereiding 25min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
tofoe, stevig geperst (zie tips) en in blokjes gesneden (2,5 cm)400 - 500 g
-
maïsbloem2 el
-
tamari saus glutenvrij (zie tips)4 el
-
sjalotten in helften gesneden2
-
lange rode chilipepers bijgesneden en in helften gesneden (ontpit indien gewenst)2 - 4
-
knoflookteentjes5
-
sesamolie30 g
-
kokosbloesemsuiker50 g
-
currypoeder1 tl
-
water, gefilterd1000 g
-
paksoi bijgesneden en in stukken gesneden (2-3 cm)4 bossen
-
Chinese broccoli bijgesneden en in stukken gesneden (2-3 cm)2 bossen
-
gedroogde noedels200 g
-
kokosolie om te bakken2 el
-
sesamzaad om te serveren
-
krokant gebakken sjalot om te serveren
-
limoen in partjes gesneden, om te serveren1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
30.4 g
Calorieën
2787 kJ /
663.6 kcal
Vetten
32.7 g
Vezels
14.5 g
Koolhydraten
55.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plantaardig genieten
26 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Pulled barbecue jackfruit
25min
Zoetzure tempé
50min
Cashew schenkroom
Geen beoordelingen
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Vegetarische chili
35min
Boekweit met champignons
25min
Quiche met Ricotta en Paprika
Geen beoordelingen
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35min
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min