Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 - 500 g tofoe, stevig, geperst (zie tips) en in blokjes gesneden (2,5 cm)
- 2 el maïsbloem
- 4 el tamari saus, glutenvrij (zie tips)
- 2 sjalotten, in helften gesneden
- 2 - 4 lange rode chilipepers, bijgesneden en in helften gesneden (ontpit indien gewenst)
- 5 knoflookteentjes
- 30 g sesamolie
- 50 g kokosbloesemsuiker
- 1 tl currypoeder
- 1000 g water, gefilterd
- 4 bossen paksoi, bijgesneden en in stukken gesneden (2-3 cm)
- 2 bossen Chinese broccoli, bijgesneden en in stukken gesneden (2-3 cm)
- 200 g gedroogde noedels
- 2 el kokosolie om te bakken
- sesamzaad, om te serveren
- krokant gebakken sjalot, om te serveren
- 1 limoen, in partjes gesneden, om te serveren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2787 kJ / 663.6 kcal
- Eiwitten
- 30.4 g
- Koolhydraten
- 55.8 g
- Vetten
- 32.7 g
- Vezels
- 14.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetarische chili
Geen beoordelingen
Champagne crème cake
Geen beoordelingen
Aziatische komkommersalade
Geen beoordelingen
Geroosterde aubergines
Geen beoordelingen
Vegan moussaka
Geen beoordelingen
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
Geen beoordelingen
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Geen beoordelingen
Vegetarische bruine rijst
40min
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Geen beoordelingen
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h
Thaise salade met pindadressing (vegan, glutenvrij)
30min
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40min