Apparaten en Accessoires
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Voorbereiding 45min
Totaal 4u. 30min
6 porties
Ingrediënten
Pikante saus
-
rode paprika's heel (ongeveer 300 g elk), zonder zaadjes, in stukken2
-
ui gehalveerd1
-
knoflookteentjes3
-
olijfolie40 g
-
Spaanse pepers, gedroogd (bijv. Vogeloog pepers)2 - 3
-
verse rozemarijn alleen de naaldjes10 g
-
currypoeder1 tl
-
vers geperst citroensap10 g
-
honing40 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper2 - 3 snuifjes
-
kip (ongeveer 1200-1500 g)1
Aardappelen
-
aardappelen klein, ongeschild, schoongemaakt500 g
-
verse dille grof gehakt10 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken30 g
-
zout2 - 3 snuifjes
Korianderdip
-
verse korianderbladeren10 g
-
knoflookteentje1
-
mayonaise50 g
-
Griekse yoghurt50 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
zout2 - 3 snuifjes
-
gemalen zwarte peper2 - 3 snuifjes
Grillen en montage
-
vers korianderblad voor de garnering
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
796.8 mg
Eiwitten
46 g
Calorieën
3003.3 kJ /
717.8 kcal
Vetten
45.4 g
Vezels
4.4 g
Verzadigd vet
13.3 g
Koolhydraten
30.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Tijd om te grillen!
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Snackflix Board
Geen beoordelingen
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Geen beoordelingen
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1u.
Gierst met kip en curry
35min
Nyonya kip-curry bun
Geen beoordelingen
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Geen beoordelingen
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Batbout met kaas
30min