Apparaten en Accessoires
Hartige Ratatouille Taart
Voorbereiding 40min
Totaal 1u. 30min
4 porties
Ingrediënten
Bladerdeeg
-
boter in stukjes gesneden (1-2 cm), gekoeld150 g
-
bloem plus extra voor het bestuiven300 g
-
water koud, plus extra voor het deeg90 g
-
zout½ tl
Topping
-
courgettes ongepeld, uiteinden verwijderd (2-3 courgettes)350 g
-
pruimtomaten geheel (zie tip)350 g
-
zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt (1 pot van 250 ml)190 g
-
water30 g
-
verse bieslook met een schaar in kleine stukjes geknipt (1 zakje)10 g
-
zout plus extra voor het kruiden½ tl
-
bloem om te bestuiven
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
Parmezaanse kaas, geraspt60 g
-
melk om te bestrijken
-
verse basilicumbladeren10
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
622 mg
Eiwitten
17 g
Calorieën
3572 kJ /
856 kcal
Vetten
59 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
23 g
Koolhydraten
61 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cutter
15 recepten
Benelux
Benelux
Cutter+
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Crumble van Zomerfruit met Crème Anglaise
1u. 10min
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Geen beoordelingen
Maïsbrood en cheddar muffins
Geen beoordelingen
Komkommersalade met dille
10min
Tiramisu met chocolade en chili
Geen beoordelingen
Kipnuggets
40min
Vegetarisch Medaillons
Geen beoordelingen
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20min
Vegan kaas dip
40min
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1u. 20min
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Geen beoordelingen
Wortelsalade met sesamcrackers
1u.