Apparaten en Accessoires
Hartige Ratatouille Taart
Voorbereiding 40min
Totaal 1u. 30min
4 porties
Ingrediënten
Bladerdeeg
-
boter in stukjes gesneden (1-2 cm), gekoeld150 g
-
bloem plus extra voor het bestuiven300 g
-
water koud, plus extra voor het deeg90 g
-
zout½ tl
Topping
-
courgettes ongepeld, uiteinden verwijderd (2-3 courgettes)350 g
-
pruimtomaten geheel (zie tip)350 g
-
zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt (1 pot van 250 ml)190 g
-
water30 g
-
verse bieslook met een schaar in kleine stukjes geknipt (1 zakje)10 g
-
zout plus extra voor het kruiden½ tl
-
bloem om te bestuiven
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
Parmezaanse kaas, geraspt60 g
-
melk om te bestrijken
-
verse basilicumbladeren10
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
622 mg
Eiwitten
17 g
Calorieën
3572 kJ /
856 kcal
Vetten
59 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
23 g
Koolhydraten
61 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cutter
15 recepten
Benelux
Benelux
Cutter+
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Geen beoordelingen
Kip katsu curry met rijst
1u. 40min
Minuut Koolsla
10min
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1u. 20min
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Geen beoordelingen
Vegetarische Wellington
2u. 10min
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30min
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Geen beoordelingen
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1u.