Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bladerdeeg
- 150 g boter, in stukjes gesneden (1-2 cm), gekoeld
- 300 g bloem, plus extra voor het bestuiven
- 90 g water, koud, plus extra voor het deeg
- ½ tl zout
Topping
- 350 g courgettes, ongepeld, uiteinden verwijderd (2-3 courgettes)
- 350 g pruimtomaten, geheel (zie tip)
- 190 g zongedroogde tomaten, in olie, uitgelekt (1 pot van 250 ml)
- 30 g water
- 10 g verse bieslook, met een schaar in kleine stukjes geknipt (1 zakje)
- ½ tl zout, plus extra voor het kruiden
- bloem, om te bestuiven
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 60 g Parmezaanse kaas, geraspt
- melk, om te bestrijken
- 10 verse basilicumbladeren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3572 kJ / 856 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 59 g
- Verzadigd vet
- 23 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 622 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Noten bolognese
35min
Vegetarische chili
Geen beoordelingen
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1h
Champagne crème cake
Geen beoordelingen
Mediterrane paprika's
Geen beoordelingen
Ovengebakken groentechips
Geen beoordelingen
Amandelpap
10 dk
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1h 20min
Fruit minestrone met saffraan crème
40min
Koken van jasmijnrijst
35min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Geen beoordelingen
Hazelnootijs
Geen beoordelingen