Apparaten en Accessoires
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
Voorbereiding 15min
Totaal 45min
12 stuks
Ingrediënten
-
zonnebloemolie om in te vetten
-
middelharde kaas (bv. cheddar, gruyère etc.), in stukken (1,5 cm)60 g
-
wortelen in stukken (2.5 cm)100 g
-
hazelnoten, met schil70 g
-
zonnebloemolie100 g
-
melk180 g
-
eieren2
-
bloem250 g
-
bakpoeder2 theelepels
-
fijn zout1 ½ theelepel
-
gemalen cayennepeper (optioneel)½ theelepel
-
bevroren doperwten ontdooid250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
7 g
Calorieën
1039 kJ /
248 kcal
Vetten
15.5 g
Koolhydraten
20.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Zoete aardappellasagne
1u. 20min
Fatayer met kaas en munt
2u.
Tunesische Chorba
45min
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1u. 10min
Glutenvrije kerstfruitcake
Geen beoordelingen
Zwart-Wit Muffins
1u.
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3u. 20min
Stoofpot van linzen
2u. 35min
Peperkoekkoekjes
2u. 20min
Pizzarolletjes met worst
1u. 20min
Zoete aardappel muffins met walnoten
1u.
Chocolade salami
3u. 10min