Vegetarische kaasmuffins met hazelnoot
TM5 TM6

Vegetarische kaasmuffins met hazelnoot

5.0 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

  • zonnebloemolie, om in te vetten
  • 60 g middelharde kaas (bv. cheddar, gruyère etc.), in stukken (1,5 cm)
  • 100 g wortelen, in stukken (2.5 cm)
  • 70 g hazelnoten, met schil
  • 100 g zonnebloemolie
  • 180 g melk
  • 2 eieren
  • 250 g bloem
  • 2 tl bakpoeder
  • 1 ½ tl fijn zout
  • ½ tl gemalen cayennepeper (optioneel)
  • 250 g diepgevroren doperwtjes, ontdooid

Voeding
per 1 stuk
Calorieën
1039 kJ / 248 kcal
Eiwitten
7 g
Koolhydraten
20.2 g
Vetten
15.5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten