Apparaten en Accessoires
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
Voorbereiding 15min
Totaal 45min
12 stuks
Ingrediënten
-
zonnebloemolie om in te vetten
-
middelharde kaas (bv. cheddar, gruyère etc.), in stukken (1,5 cm)60 g
-
wortelen in stukken (2.5 cm)100 g
-
hazelnoten, met schil70 g
-
zonnebloemolie100 g
-
melk180 g
-
eieren2
-
bloem250 g
-
bakpoeder2 theelepels
-
fijn zout1 ½ theelepel
-
gemalen cayennepeper (optioneel)½ theelepel
-
bevroren doperwten ontdooid250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
7 g
Calorieën
1039 kJ /
248 kcal
Vetten
15.5 g
Koolhydraten
20.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Rucola taart
Keine Bewertungen
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Keine Bewertungen
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30 Min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30 Min
Fideuá van groenten
40 Min
Goulash van linzen en champignons
45 Min
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Keine Bewertungen
Boekweit met champignons
25 Min
Paella met kidneybonen
55 Min
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min
Paddenstoelentaart
1 Std. 30 Min
Cheesecake (gebakken)
7 Std. 20 Min