Apparaten en Accessoires
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
Voorbereiding 50min
Totaal 1u. 30min
6 porties
Ingrediënten
Yoghurtdip
-
verse koriander alleen bladeren6 takjes
-
yoghurt, 0,1% vet150 g
Beignets
-
volkoren brood (ca. 3-4 plakken), in stukjes gesneden (zie tip)120 g
-
water500 g
-
wortelen in stukjes gesneden (3 cm)500 g
-
komijn, gemalen1 tl
-
koriander, gemalen½ tl
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen½ tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen1 snuifje
-
lente-uien (ca. 4), in dunne plakjes gesneden (5 mm)45 g
-
ei, Europese maat (63-73 g) (van kip)1
-
gedroogde chilivlokken (optioneel)1 tl
-
olijfolie om te bakken2 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
5 g
Calorieën
573 kJ /
137 kcal
Vetten
5 g
Koolhydraten
16 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
lagere GI
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Pompoen Chai Latte
20min
Vegan mini cheesecakes
4u. 30min
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Rode ogen gevulde eieren
Geen beoordelingen
Groentenbouillonpasta
45min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Geen beoordelingen
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Geen beoordelingen
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1u. 5min
Ezogelin Soep
1u. 5min
Dim sum 'Sieuw mai'
Geen beoordelingen
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10min