Apparaten en Accessoires
Gestoomde Chinese groenten
Voorbereiding 15min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
lente-ui in drieën gesneden1
-
lange rode chilipeper bijgesneden en in helften gesneden, ontpit indien gewenst1
-
gember, vers wortel geschild1 cm
-
knoflookteentjes2
-
extra vergine olijfolie20 g
-
tamari saus glutenvrij (zie tip)2 tl
-
sesamolie2 tl
-
pure ahornsiroop2 tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
kokend water1000 g
-
broccoli in roosjes gebroken250 g
-
paksoi in de lengte in vieren gesneden150 g
-
suikererwten in tweeën gesneden150 g
-
krokant gebakken sjalot voor de garnering
-
verse korianderbladeren
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
6.9 g
Calorieën
587.8 kJ /
140 kcal
Vetten
7.9 g
Vezels
6.4 g
Koolhydraten
7.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plantaardig genieten
26 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Geen beoordelingen
Boemkool buffalo hapjes
35min
Thaise nachos
Geen beoordelingen
Mexicaanse limoensoep
40min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min
Kleverige sesamkip
40min
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2u. 10min
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Geen beoordelingen
Gyoza met kip en knoflook
45min
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Ezogelin Soep
1u. 5min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1u.