Apparaten en Accessoires
Vegetarische bonenburger
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 20min
4 stuks
Ingrediënten
-
verse bladpeterselie enkel de blaadjes6 takjes
-
teentjes knoflook2
-
uien gehalveerd120 g
-
havervlokken50 g
-
kidneybonen, uit blik uitgelekt (gewicht na het uitlekken)265 g
-
½ - 1 tl chilisaus, rood, bv. Tabascosambal oelek½ - 1 tl
-
mosterd2 tl
-
fijn zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
plantaardige olie om te frituren
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
9 g
Calorieën
755 kJ /
180 kcal
Vetten
5 g
Vezels
8.1 g
Koolhydraten
20 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Burgertijd!
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Moussaka met linzen
2u. 20min
Stevige linzenchili
50min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Geen beoordelingen
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Geen beoordelingen
Vegetarisch Medaillons
Geen beoordelingen
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2u. 10min
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1u.
Falafel met rode bieten hummus
20min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1u.
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1u.
Noten bolognese
35min