Apparaten en Accessoires
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Voorbereiding 40min
Totaal 7u. 30min
10 porties
Ingrediënten
-
teentjes knoflook4
-
verse gember40 g
-
honing80 g
-
witte azijn15 g
-
Gochujang (Koreaans chilipasta)60 g
-
misopasta60 g
-
sojasaus20 g
-
geroosterde sesamolie30 g
-
verse zalm op zijn geheel, ontdaan van ingewanden (± 2 kg)1
-
zonnebloemolie om in te vetten4 el
-
verse shiitake in plakjes (5 mm)200 g
-
geroosterde sesamolie2 el
-
lente-ui in plakjes (2 mm)1 takje
-
citroenen in partjes en plakjes gesneden2
-
geroosterd sesamzaad (optioneel) zwart-wit
-
microgreens (optioneel)10 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
583.7 mg
Eiwitten
10.4 g
Calorieën
1028.4 kJ /
245.8 kcal
Vetten
17.4 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
2.9 g
Koolhydraten
13.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestelijk Buffet
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Druiven en cava trifle
Geen beoordelingen
Vegan pudding
15min
Tempé
48u.
Flammekuchen
Geen beoordelingen
Tonijnkroketten
1u. 30min
Kleine carnaval beignets
Geen beoordelingen
Zalm met waterkerskorst
Geen beoordelingen
Sojabolognese
40min
Mediterraanse gebakjes
Geen beoordelingen
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Geen beoordelingen
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1u. 45min
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Geen beoordelingen