Apparaten en Accessoires
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Voorbereiding 40min
Totaal 7u. 30min
10 porties
Ingrediënten
-
teentjes knoflook4
-
verse gember40 g
-
honing80 g
-
witte azijn15 g
-
Gochujang (Koreaans chilipasta)60 g
-
misopasta60 g
-
sojasaus20 g
-
geroosterde sesamolie30 g
-
verse zalm op zijn geheel, ontdaan van ingewanden (± 2 kg)1
-
zonnebloemolie om in te vetten4 el
-
verse shiitake in plakjes (5 mm)200 g
-
geroosterde sesamolie2 el
-
lente-ui in plakjes (2 mm)1 takje
-
citroenen in partjes en plakjes gesneden2
-
geroosterd sesamzaad (optioneel) zwart-wit
-
microgreens (optioneel)10 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
583.7 mg
Eiwitten
10.4 g
Calorieën
1028.4 kJ /
245.8 kcal
Vetten
17.4 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
2.9 g
Koolhydraten
13.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestelijk Buffet
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Geen beoordelingen
Zalm mozaïek
Geen beoordelingen
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10u.
Vegan citroen en zwarte thee taart
1u. 30min
Profiteroles
2u.
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50min
Spookachtige snacks
1u. 15min
Pompoen vingers
1u. 30min
Maanzaad-mayonaise
Geen beoordelingen
Napoleon hoedjes
Geen beoordelingen
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
Geen beoordelingen
Vegan Brownies
2u. 40min