Apparaten en Accessoires
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
Voorbereiding 30min
Totaal 6u.
10 porties
Ingrediënten
Pavlova-krans
-
suiker250 g
-
eiwitten (± 6-7 eiwitten), op kamertemperatuur200 g
-
azijn1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
maïzena (zetmeel)10 g
Frambozencoulis
-
200 g diepgevroren frambozenframbozen200 g
-
suiker100 g
-
citroensap20 g
Slagroom en opbouw
-
opklopbare room, 30-40% V.G.500 g
-
granaatappel ontpit1
-
kleine vijgen (optioneel)2 - 4
-
verse muntblaadjes2 takjes
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
54.4 mg
Eiwitten
4.1 g
Calorieën
1500.1 kJ /
358.5 kcal
Vetten
19.1 g
Vezels
2.7 g
Verzadigd vet
11.5 g
Koolhydraten
45.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestelijk Buffet
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Geen beoordelingen
Boterhammen met spinazie pesto
1u. 55min
Halloweensalade met bloederige hummus
1u.
Gefermenteerde wortelen
Geen beoordelingen
Lemon curd
20min
Koken van speltgraan
Geen beoordelingen
Asperge-watermeloen salade
40min
Citroenkoekjes
Geen beoordelingen
Panna cotta
6u. 15min
Vruchtensaus (coulis)
10min
Gougère-soezen met zalmmousse
25u. 35min
Rudolphs Mocktail
30min