Apparaten en Accessoires
Gebakkrans met geroosterde groenten
Voorbereiding 30min
Totaal 1u. 40min
8 porties
Ingrediënten
Geroosterde groenten
-
venkelknol in partjes (1 cm)80 g
-
rode uien in partjes (1 cm)70 g
-
rode paprika in blokjes (2 cm)100 g
-
bloemkool in kleine roosjes100 g
-
gedroogde tijm1 tl
-
zout1 tl
-
olijfolie2 el
Pesto
-
Parmezaanse kaas20 g
-
pijnboompitten10 g
-
teentje knoflook1
-
verse basilicumbladeren30 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
zout¼ tl
Bladerdeeg
-
boter in blokjes (1-2 cm) en ingevroren200 g
-
bloem200 g
-
koud water90 g
-
zout½ tl
-
150 g Camembert, in 8 gelijke stukkengeitenkaas in 8 gelijke stukken150 g
-
eierdooier losgeklopt1
-
kerstomaten aan de tros200 g
-
verse basilicumbladeren (optioneel)10
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
645.2 mg
Eiwitten
8.6 g
Calorieën
1737.1 kJ /
415.2 kcal
Vetten
32.4 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
17.2 g
Koolhydraten
23.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestelijk Buffet
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Creatief Basisbrood
45min
Geroosterde aubergines
Geen beoordelingen
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30min
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1u. 20min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2u. 40min
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3u. 50min
Lichtblauw gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Aspergesoep met citroen
55min
Balletjes met aubergines
1u.
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min
Bloemkool-spinazie lasagne
1u. 45min