Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Geroosterde groenten
- 80 g venkelknol, in partjes (1 cm)
- 70 g rode uien, in partjes (1 cm)
- 100 g rode paprika, in blokjes (2 cm)
- 100 g bloemkool, in kleine roosjes
- 1 tl gedroogde tijm
- 1 tl zout
- 2 el olijfolie
Pesto
- 20 g Parmezaanse kaas
- 10 g pijnboompitten
- 1 teentje knoflook
- 30 g verse basilicumbladeren
- 20 g extra vergine olijfolie
- ¼ tl zout
Bladerdeeg
- 200 g boter, in blokjes (1-2 cm) en ingevroren
- 200 g bloem
- 90 g koud water
- ½ tl zout
-
150
g geitenkaas, in 8 gelijke stukken
of 150 g Camembert, in 8 gelijke stukken - 1 eierdooier, losgeklopt
- 200 g kerstomaten aan de tros
- 10 verse basilicumbladeren (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1737.1 kJ / 415.2 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 23.6 g
- Vetten
- 32.4 g
- Verzadigd vet
- 17.2 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 645.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Haver horchata
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Geen beoordelingen
Chai latte parfait
15h 5min
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35 Min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4h 30min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50 Min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10min
350 g sjalot fruiten
Geen beoordelingen
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35 Min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1 Std. 15 Min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1 Std.