Apparaten en Accessoires
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Voorbereiding 30min
Totaal 9u.
2 stuk
Ingrediënten
-
water450 g
-
verse gist3 g
-
Italiaanse bloem Type 00360 g
-
zout8 g
-
bloem om te bestuiven
-
fijn griesmeel om te bestuiven
-
gepelde tomaten in stukken200 g
-
buffelmozzarella gesneden, goed uitgelekt150 g
-
extra vergine olijfolie naar smaak
-
'nduja40 g
-
100 g provolone (Italiaanse kaas), of scamorzacaciocavallo-kaas geschaafd100 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Natrium
2362.9 mg
Eiwitten
56.7 g
Calorieën
5271.5 kJ /
1260 kcal
Vetten
55.9 g
Vezels
5.2 g
Verzadigd vet
19.9 g
Koolhydraten
141.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pizza 2.0
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Pistache Shake met Witte Chocolade
Geen beoordelingen
Honey BBQ Chicken
Geen beoordelingen
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Geen beoordelingen
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Geen beoordelingen
Mochi's met sesamvulling
50min
Turkse gekruide lamshapjes
1u. 30min
Kleine carnaval beignets
Geen beoordelingen
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15min
Soefganiots
2u.
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2u. 40min
Batbout met kaas
30min
Chocoladetaart met Pistache
Geen beoordelingen