Apparaten en Accessoires
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
Voorbereiding 1u.
Totaal 2u. 30min
8 porties
Ingrediënten
-
gemengde verse kruiden (rozemarijn, salie, laurier)10 g
-
teentje knoflook1
-
zout1 ½ tl
-
vers gemalen zwarte peper¾ tl
-
runderlende (in één stuk)900 - 1000 g
-
water600 g
-
mozzarella in kleine blokjes (± 5 mm)200 g
-
tomaten zaadjes verwijderd, in kleine blokjes (± 5 mm)200 g
-
verse basilicumbladeren in dunne plakjes (± 2 mm)20 g
-
extra vergine olijfolie4 el
-
verse bieslook en iets meer om af te werken20 g
-
vers gemalen peper¼ tl
-
zeezoutvlokken½ tl
-
water
-
boter20 g
-
maïzena (zetmeel)5 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
1067.3 mg
Eiwitten
29.8 g
Calorieën
1756.2 kJ /
419.7 kcal
Vetten
31.5 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
12.6 g
Koolhydraten
3.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestelijk Buffet
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1u. 10min
Vanille Yoghurt
Geen beoordelingen
Boter plank met spinaziepesto
10min
Cholent
Geen beoordelingen
Gevulde kalkoentaart
1u. 30min
Karamel parfait
Geen beoordelingen
Sous-vide miso aubergine
2u. 45min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1u. 10min
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12u. 20min
Kippennoedelsoep
1u. 35min
XXL kip pastei
1u. 55min
Miso Udon Noedels
20min