Apparaten en Accessoires
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
Voorbereiding 15min
Totaal 3u. 35min
6 stuks
Ingrediënten
Pizzadeeg
-
water210 g
-
verse gist5 g
-
suiker1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem350 g
-
zout1 tl
Topping
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
mozzarella in plakjes (7-8 mm)200 g
-
blauwe kaas in stukken (2 cm)150 g
-
Williams peren geschild, klokhuis verwijderd en in 8 plakjes gesneden (± 220 g)2
-
bacon gerookt, in stukken (3-4 cm)30 g
-
walnoten gehakt35 g
-
honing25 g
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
534.7 mg
Eiwitten
22 g
Calorieën
2828.3 kJ /
676 kcal
Vetten
21.5 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
10.2 g
Koolhydraten
103 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pizza Gourmet
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35min
Veggie regenboog pizza
Geen beoordelingen
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3u. 50min
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4u.
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Zalm en venkel risotto
25min
Granité van koffie
8u. 10min
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1u. 5min
Balletjes in tomatensaus
1u. 10min
Rundvlees Stroganoff
1u.
Vegan hazelnoot chocopasta
20min