Apparaten en Accessoires
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
Voorbereiding 15min
Totaal 3u. 35min
6 stuks
Ingrediënten
Pizzadeeg
-
water210 g
-
verse gist5 g
-
suiker1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem350 g
-
zout1 tl
Topping
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
mozzarella in plakjes (7-8 mm)200 g
-
blauwe kaas in stukken (2 cm)150 g
-
Williams peren geschild, klokhuis verwijderd en in 8 plakjes gesneden (± 220 g)2
-
bacon gerookt, in stukken (3-4 cm)30 g
-
walnoten gehakt35 g
-
honing25 g
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
534.7 mg
Eiwitten
22 g
Calorieën
2828.3 kJ /
676 kcal
Vetten
21.5 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
10.2 g
Koolhydraten
103 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pizza Gourmet
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Shakshuka
50min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Geen beoordelingen
Kruiden- en citroenzout
1u.
Guacamole
5min
Groentenbouillonpasta
45min
Mexicaanse rozemarijnpunch
10min
Asperge-langoustine terrine
10u.
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1u.
Gestoomde aardappelkroon
50min
Geroerbakte groenten
10min
Basilicumpesto
10min