Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g bladerdeeg, uitgerold (1-2 mm)
- 50 g mozzarella
- 10 takjes peterselie, enkel de blaadjes
- 30 g olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 400 g verse champignons, in vier gesneden
- 1 tl zout
- 30 g porto
- 100 g kaas, in stukken (bv. Gruyère, Gouda etc.)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1243 kJ / 297 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 16.6 g
- Vetten
- 20.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5min
Paddenstoelentaart
1h 30min
Ratatouille
40min
Zalmburgers
25 min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35 min
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1h 45min
Vegetarische chili
1h 5min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1 godz. 35 min
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35 min
Moussaka met linzen
2 godz. 20 min
Chocoladetaart met sinaasappel
2 godz. 40 min