Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gestoomde appels
- 4 appels (ong. 150 g elk) (bv. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), ongeschild of geschild
- 2 - 3 el citroensap (25 g)
- 500 g water
Cidersabayon
- 50 g suiker
- 1 ei
- 3 eierdooiers
- 160 g droge cider
- 2 tl kaneelsuiker, om te bestrooien
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 969 kJ / 232 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Geen beoordelingen
Chocolademousse met sinaasappel
2 Std. 20 Min
Sinaasappel-currydressing
10 dk
Pâté in korst
10 godz.
Bevroren veenbessen margarita
5 dk
Peergelei
Geen beoordelingen
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Crostini met champignons en fontinakaas
Geen beoordelingen
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min
Uiensoep
1h
Soep met zeeduivel en garnalen
1h