Apparaten en Accessoires
Appels met cidersabayon
Voorbereiding 15min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
Gestoomde appels
-
appels (ong. 150 g elk) (bv. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), ongeschild of geschild4
-
citroensap (25 g)2 - 3 el
-
water500 g
Cidersabayon
-
suiker50 g
-
ei1
-
eierdooiers3
-
droge cider160 g
-
1 tl kaneelpoeder, om te bestrooienkaneelsuiker om te bestrooien2 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
5 g
Calorieën
969 kJ /
232 kcal
Vetten
6 g
Vezels
2.7 g
Koolhydraten
34 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Romige Feta Dip
Geen beoordelingen
Verse pasta zonder eieren
Geen beoordelingen
Balletjes met aubergines
1u.
Heerlijke herfstdressing
Geen beoordelingen
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8u. 10min
Citroenslush met champagne
10min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Bellini cocktail
5min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1u.
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Zalmtartaar
10min
Aardappel-preisoep
40min