Apparaten en Accessoires
Pêche Melba
Voorbereiding 10min
Totaal 35min
6 porties
Ingrediënten
Perziken
-
water1200 g
-
suiker500 g
-
citroen enkel het sap½
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
perziken met vel, in 8 partjes (zie tip)4
Frambozen coulis
-
frambozen250 g
-
suiker50 g
-
water1 el
-
vanille-ijs6 scheppen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
0.8 g
Calorieën
436.5 kJ /
104.3 kcal
Vetten
2 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
21.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Hemelse desserts
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Geen beoordelingen
Pompoen Chai Latte
20min
Tosti met cottage kaas
Geen beoordelingen
Chai latte parfait
15u. 5min
Gefermenteerde rode uien
96u.
Karamel parfait
Geen beoordelingen
Koken van parelspeltgraan
Geen beoordelingen
Koken van speltgraan
Geen beoordelingen
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2u.
Cava Cocktail Surprise
4u. 10min
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Geen beoordelingen
Vegan Lasagne met Linzen
Geen beoordelingen