Apparaten en Accessoires
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
Voorbereiding 25min
Totaal 25min
4 porties
Ingrediënten
-
wortelen in stukken (± 5 cm)150 g
-
sjalot1
-
zoete aardappelen in stukken300 g
-
eieren3
-
bloem100 g
-
bakpoeder½ tl
-
grove havervlokken60 g
-
currypoeder1 el
-
zout1 ½ tl
-
gedroogde chilivlokken½ tl
-
komijnzaad¼ tl
-
olie om te bakken
Rabarber-anijs compote
-
rabarber geschild, in stukken (2 cm)800 g
-
anijsschnaps (bv. Pernod)20 g
-
suiker50 g
-
water40 g
-
maïzena (zetmeel)2 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
12.8 g
Calorieën
2076.8 kJ /
497 kcal
Vetten
16.2 g
Vezels
12.7 g
Koolhydraten
65 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rabarber
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Pruimenjam
55 Min
Italiaanse brunch
1 Std. 30 Min
Vegan bananen-kokoscake
Keine Bewertungen
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50 Min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 Min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 Std.
Romige Marokkaanse bonensoep
35 Min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1 Std. 35 Min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Keine Bewertungen
Citroencurd
1 Std.
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 Min