Apparaten en Accessoires
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
Voorbereiding 25min
Totaal 25min
4 porties
Ingrediënten
-
wortelen in stukken (± 5 cm)150 g
-
sjalot1
-
zoete aardappelen in stukken300 g
-
eieren3
-
bloem100 g
-
bakpoeder½ tl
-
grove havervlokken60 g
-
currypoeder1 el
-
zout1 ½ tl
-
gedroogde chilivlokken½ tl
-
komijnzaad¼ tl
-
olie om te bakken
Rabarber-anijs compote
-
rabarber geschild, in stukken (2 cm)800 g
-
anijsschnaps (bv. Pernod)20 g
-
suiker50 g
-
water40 g
-
maïzena (zetmeel)2 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
12.8 g
Calorieën
2076.8 kJ /
497 kcal
Vetten
16.2 g
Vezels
12.7 g
Koolhydraten
65 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rabarber
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Speltbrood
Geen beoordelingen
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50min
Gestoomde havercake met gedroogde vruchten
1u. 15min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1u. 20min
Groen gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3u. 15min
Glutenvrij Focacciabrood
1u.
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Geen beoordelingen
Pompoenbrood
1u. 45min
Tomatenrijst
30min
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min
Suikervrij bananenbrood
1u. 15min