Compatibele versies
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g zoete aardappelen, in stukken
- 150 g wortelen, in stukken (± 5 cm)
- 1 sjalot
- 100 g bloem
- 3 eieren
- ½ tl bakpoeder
- 60 g grove havervlokken
- ½ tl gedroogde chilivlokken
- 1 el currypoeder
- 1 ½ tl zout
- ¼ tl komijnzaad
- olie om te bakken
Rabarber-anijs compote
- 800 g rabarber, geschild, in stukken (2 cm)
- 20 g anijsschnaps (bv. Pernod)
- 50 g suiker
- 40 g water
- 2 tl maïzena (zetmeel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2076.8 kJ / 497 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 16.2 g
- Vezels
- 12.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Scampi cajun citroen pasta
30min
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
Nessuna valutazione
Kip tikka masala
1h 10min
Boeddha bowl met kip
1h
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Pastasalade met kip
1h 15min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Fruithapje met ontbijtgranen
Nessuna valutazione
Bananenbrood
Nessuna valutazione
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Bloemkool-spinazie lasagne
1h 45min