Compatibele versies
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g zoete aardappelen, in stukken
- 150 g wortelen, in stukken (± 5 cm)
- 1 sjalot
- 100 g bloem
- 3 eieren
- ½ tl bakpoeder
- 60 g grove havervlokken
- ½ tl gedroogde chilivlokken
- 1 el currypoeder
- 1 ½ tl zout
- ¼ tl komijnzaad
- olie om te bakken
Rabarber-anijs compote
- 800 g rabarber, geschild, in stukken (2 cm)
- 20 g anijsschnaps (bv. Pernod)
- 50 g suiker
- 40 g water
- 2 tl maïzena (zetmeel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2076.8 kJ / 497 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 16.2 g
- Vezels
- 12.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h
Vanille-ijs sandwiches
13h 25min
Pompoenbrood
1h 45min
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Geen beoordelingen
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45min
Rabarber, gember en citroen risotto
Geen beoordelingen
Kip met 'mole verde' saus
Geen beoordelingen
Graubünden gerstsoep
Geen beoordelingen
Worteltaart smoothie bowl
10 Min
Pasta met prei en ajvar
30 min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1 godz. 15 min
Moussaka met linzen
2h 20min