Apparaten en Accessoires
Romige snijbietsoep
Voorbereiding 10min
Totaal 35min
4 portie
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)50 g
-
witte snijbiet in stukken (2-3 cm)350 g
-
aardappelen geschild en in stukken (1 cm)200 g
-
ui gehalveerd40 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillon1 el
-
water600 g
-
melk50 g
-
extra vergine olijfolie1 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
15.4 g
Calorieën
1753 kJ /
419 kcal
Vetten
7.1 g
Vezels
5 g
Koolhydraten
78.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Winterse soepen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Geen beoordelingen
Parelgerst- en champignonsoep
Geen beoordelingen
Cashew- en kokosmelk
10min
Kleine carnaval beignets
Geen beoordelingen
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Geen beoordelingen
Chai latte parfait
15u. 5min
Kaas uilen
Geen beoordelingen
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1u. 20min
Koken van speltgraan
Geen beoordelingen
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Geen beoordelingen
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Geen beoordelingen