Apparaten en Accessoires
Zomerse trifle van ricotta en bessen
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
6 porties
Ingrediënten
-
suiker90 - 120 g
-
geraspte citroenschil witte delen verwijderd, in stukken, en iets meer als afwerking10 g
-
ricotta250 g
-
volle yoghurt100 g
-
melk400 g
-
gierstkorrels80 g
-
1 tl vanillesuikernatuurlijk vanille-extract1 tl
-
gemengde verse bessen300 g
-
verse muntblaadjes (optioneel) als afwerking
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
78 mg
Eiwitten
9.4 g
Calorieën
1147.9 kJ /
274.4 kcal
Vetten
9 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
5.3 g
Koolhydraten
40.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Aan tafel in 30 minuten
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1u. 30min
Limoncello-Taart
2u. 30min
Krokante Onsen Eieren met Kool
Geen beoordelingen
Rijstschotel met appelen
Geen beoordelingen
Vanille Yoghurt
Geen beoordelingen
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Geen beoordelingen
Soba noodle mee goreng
40min
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Geen beoordelingen
Gegrilde octopus met aardappelen
2u. 45min
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1u. 20min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2u. 40min
Tropische smoothie bowl met frambozen en hennepzaden
Geen beoordelingen