Apparaten en Accessoires
Zomerse trifle van ricotta en bessen
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
6 porties
Ingrediënten
-
suiker90 - 120 g
-
geraspte citroenschil witte delen verwijderd, in stukken, en iets meer als afwerking10 g
-
ricotta250 g
-
volle yoghurt100 g
-
melk400 g
-
gierstkorrels80 g
-
1 tl vanillesuikernatuurlijk vanille-extract1 tl
-
gemengde verse bessen300 g
-
verse muntblaadjes (optioneel) als afwerking
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
78 mg
Eiwitten
9.4 g
Calorieën
1147.9 kJ /
274.4 kcal
Vetten
9 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
5.3 g
Koolhydraten
40.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Aan tafel in 30 minuten
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
No-Bake-Tiramisu-Taart
Geen beoordelingen
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Geen beoordelingen
Mediterraans Rozemarijnbrood
Geen beoordelingen
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Geen beoordelingen
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2u. 30min
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1u. 20min
Gebakkrans met geroosterde groenten
1u. 40min
Driekoningentaart met appel en kaneel
3u.
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40min
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Geen beoordelingen
Mousse van kaas
10min