Apparaten en Accessoires
Borscht
Voorbereiding 15min
Totaal 50min
6 porties
Ingrediënten
-
verse peterselie leaves only3 - 5 takjes
-
tomaten cut in pieces200 g
-
uien cut in pieces100 g
-
wortelen cut in pieces100 g
-
rode bieten cut in pieces (2 cm)200 g
-
olie40 g
-
aardappelen cut in pieces (2 cm)150 g
-
rode paprika cut in pieces (2 cm)100 g
-
witte kool cut in strips200 g
-
water1000 g
-
zout2 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
2 g
Calorieën
513 kJ /
123 kcal
Vetten
7 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
12 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Glutenvrije gevulde pepers
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Geen beoordelingen
Roerbak met aubergines en kofu
Geen beoordelingen
Appelpunch
30min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Geen beoordelingen
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Goulash van linzen en champignons
45min
Gazpacho
1u. 15min
Paella met kidneybonen
55min
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Groene bron
10min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1u. 15min