Apparaten en Accessoires
Parelgerst- en champignonsoep
Voorbereiding 10min
Totaal 50min
10 porties
Ingrediënten
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)50 g
-
wortelen geschild en in stukken (ongeveer 1 stuk)115 g
-
ui in stukken110 g
-
knoflookteentje gepeld1
-
selder in stukken80 g
-
prei in stukken140 g
-
parelgerst200 g
-
water1200 g
-
verse bruine paddenstoelen in plakjes150 g
-
gedroogde shiitakes vooraf bevochtigd en gesneden60 g
-
groentebouillonpasta1 tl
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper of naar smaak1 tl
-
boerenbrood
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
566 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
916 kJ /
218 kcal
Vetten
6 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
38 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chanoeka
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Stoofvlees
3u. 10min
Bietencarpaccio met Burrata
Geen beoordelingen
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10min
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Geen beoordelingen
Gebakken buns
Geen beoordelingen
Graubünden gerstsoep
Geen beoordelingen
Driekoningentaart 100% chocolade
1u. 35min
Romige snijbietsoep
35min
Basisbouillon
Geen beoordelingen
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Geen beoordelingen
Veelzijdige stevige soep
50min