Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Schillen
- 1200 g water
- 2 tl extra vergine olijfolie (zie tip) (optioneel)
-
900
g vastkokende aardappelen, in stukken (± 5 cm breed),
of 900 g rode aardappelen, in stukken (± 5 cm breed)
Aardappelpuree
- 140 g groentenbouillon
- 85 g volle melk
- 60 g boter, in stukken
- 1 tl knoflookpoeder (facultatief)
- 1 tl zout, naar eigen smaak
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- verse peterseliebladeren, als afwerking
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1224.3 kJ / 292.6 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 41.5 g
- Vetten
- 12.4 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 623.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Natuur yoghurt in de Varoma
12 Std.
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1 Std. 15 Min
Pizza met fruit en yoghurt
Geen beoordelingen
Peer, appel en zoete aardappelpuree
Geen beoordelingen
Aardappelgratin
Geen beoordelingen
Gazpacho met kers en munt
Geen beoordelingen
Victoria Sponge cake
Geen beoordelingen
Gebakken buns
Geen beoordelingen
Bulgur en rode linzensoep
50 Min
Sojabolognese
40 Min
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2 godz. 50 min
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1h 45min