Apparaten en Accessoires
Aardappelpuree met de Peeler
Voorbereiding 10min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
Schillen
-
water1200 g
-
extra vergine olijfolie (optioneel) (zie tip)2 tl
-
900 g rode aardappelen, in stukken (± 5 cm breed)vastkokende aardappelen in stukken (± 5 cm breed),900 g
Aardappelpuree
-
groentenbouillon140 g
-
volle melk85 g
-
boter in stukken60 g
-
knoflookpoeder (facultatief)1 tl
-
zout naar eigen smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
verse peterseliebladeren als afwerking
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
623.7 mg
Eiwitten
5.5 g
Calorieën
1224.3 kJ /
292.6 kcal
Vetten
12.4 g
Vezels
5.1 g
Verzadigd vet
7.7 g
Koolhydraten
41.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basis
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Appelmuffins
40min
Romige Aardappelsalade
Geen beoordelingen
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Geen beoordelingen
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Geen beoordelingen
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1u. 45min
Gevouwen kruidenbrood
1u. 10min
Regenboog Veggie Pizza
Geen beoordelingen
Boemkool buffalo hapjes
35min
Tomaat basilicum spread
5min
Gyoza met kip en knoflook
45min
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Geen beoordelingen
Rendang met Gele Kleefrijst
2u. 45min