Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g wortelen, in stukken
- 400 g water
- 2 tl zout
- 300 g aardappelen, in hapklare stukken (1-1.5 cm)
- 300 g verse sperziebonen, in stukken (2-3 cm)
- 150 g diepgevroren doperwtjes
- 350 g ontvelde kippenborst, in blokjes (1-1.5 cm)
- ½ tl peper
- 250 g ijsbergsla, bladeren gescheiden
- 150 g room
- 20 g citroensap, vers geperst (1 citroen)
- 10 - 15 g verse kruiden (bv. bieslook, peterselie, dille)
- 100 g verse sojascheuten (optioneel)
- zout, plus extra naar smaak
- peper, plus extra naar smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 801 kJ / 192 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Geroerbakte noedels met groenten
30min
Rijstsalade
1h
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Courgetteomelet
40min
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1 godz. 5 min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2h
Vislasagne met courgette
1h
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1h
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min
Pastasalade met groenten
1h