Apparaten en Accessoires
Noedelsoep
Voorbereiding 10min
Totaal 35min
6 porties
Ingrediënten
-
uien in helften gesneden40 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie40 g
-
vermicelli (dunne korte pasta voor soepen)100 g
-
250 g tomatenblokjes uit blik, in stukken gesnedentomaten in stukken gesneden250 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)50 g
-
2 bouillonblokjes (voor 0,5 l)huisgemaakte bouillonpasta2 el
-
gemalen komijn (optioneel) naar smaak½ - 1 tl
-
water800 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
3 g
Calorieën
568 kJ /
136 kcal
Vetten
7 g
Vezels
1.8 g
Koolhydraten
14 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Fideuá van groenten
40min
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Pas d’évaluation
Aardbeienmilkshake
5min
Gehakte uien
5min
Knapperige chocolade stokjes
55min
Abrikozenlikeur
30min
Energiesmoothie
10min
Geroerbakte noedels met groenten
30min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1h
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35min
Aziatische rijst met eieren en groenten
30min
Canapé met ei
10min