Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g uien, in helften gesneden
- 2 teentjes knoflook
- 40 g olijfolie
- 100 g dunne gedroogde pasta voor in de soep (bijv. fedelini)
- 250 g tomaten, in stukken gesneden
- 50 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 2 opgehoopte tl zelfgemaakte bouillonpasta
- ½ - 1 tl gemalen komijn, naar smaak (optioneel)
- 800 g water
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 568 kJ / 136 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30 Min
Linzensoep met spinazie
50 Min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1h 10min
Koffielikeur
40 Min
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45 Min
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Geen beoordelingen
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 Min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 Min
Griekse varkensstoofpot
45 Min
Abrikozenlikeur
30 Min
Aardbeienpudding
2 Std. 10 Min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1h 15min