Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g uien, in helften gesneden
- 2 teentjes knoflook
- 40 g olijfolie
- 100 g dunne gedroogde pasta voor in de soep (bijv. fedelini)
- 250 g tomaten, in stukken gesneden
- 50 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 2 opgehoopte tl zelfgemaakte bouillonpasta
- ½ - 1 tl gemalen komijn, naar smaak (optioneel)
- 800 g water
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 568 kJ / 136 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rode uiensoep met gehaktballen
40min
Lasagne bolognese
2h 30min
Meel van ontbijtgranen of peulvruchten
Keine Bewertungen
Kokos en karamel cheesecake
Keine Bewertungen
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Keine Bewertungen
Kaastaartijs
Keine Bewertungen
Antioxidantenboost
10min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30min
Romige champignonsoep
20min
Pulled pork met gestoomde broodjes
3h
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1h