Apparaten en Accessoires
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
Voorbereiding 15min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)60 g
-
teentjes knoflook naar smaak1 - 2
-
uien gehalveerd60 g
-
olijfolie20 g
-
150 g snijbonen, in stukken (2-3 cm)verse sperziebonen in stukken (2-3 cm)150 g
-
verse knop paddestoelen in vier gesneden150 g
-
kippenborstfilets in stukken (3 cm)250 g
-
fijn zout naar smaak½ - 1 tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
water400 g
-
room, min. 30% vet200 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillon1 volle tl
-
droge pasta, type fusilli of gelijkaardige droge pasta200 g
-
kerstomaten in twee gesneden70 g
-
verse basilicumbladeren in stukken gescheurd16
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
30 g
Calorieën
2233 kJ /
533 kcal
Vetten
27 g
Vezels
4.5 g
Koolhydraten
41 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Koken met de Varoma
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1u. 15min
Rijstsalade
1u.
Japanse kip curry
55min
Penne met tonijn
35min
Groene pannenkoeken met ham en kaas
55min
Aardappelgoulash
1u.
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1u.
Rundvlees Stroganoff
1u.
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Gestoomde marmercake
1u. 30min