Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g rode wijn (bv. Beaujolais of Dolcetto)
- 100 g suiker
- 1 tl honing
- 2 kaneelstokjes (ong. 5 g)
- 3 kruidnagels
- 800 g peren, geschild, in vier gesneden en klokhuis verwijderd
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 853 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Knapperige koekjes
1h 30min
Tomatensaus
40min
Vleesbouillonpasta
45min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Geen beoordelingen
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1h
Plakje marmercake met perzikvulling
Geen beoordelingen
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1h 10min
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2u. 40min
Peren in rode wijn
5h
Peergelei
Geen beoordelingen
Soezendeeg
2h
200 g prei fruiten
20 min