Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g uien, gehalveerd (ong. 2 uien)
- 20 g olie
- 500 g kippenborstfilets, in hapklare stukken
- 440 g water
-
1
el groentebouillon
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 3 - 4 tl currypoeder, mild
- 800 g perzik, blik (gewicht voor uitlekken)
- 15 g zetmeel
- 100 g verse room
- 1 tl fijn zout
- ¼ vers gemalen zwarte peper
- ¼ pikante paprikapoeder
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1628 kJ / 389 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 Std.
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Spaanse risotto
40 Min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min
Risotto bolognese
45min
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45min
Spaghetti met tomaat en spek
35min
Alpengratin
50min
Worst met erwtenrisotto
30 Min
Aardappelgoulash
1 Std.