Apparaten en Accessoires
Varkensfricandeau met mosterdsaus
Voorbereiding 20min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
varkensfricandeau in plakken (1 cm)450 g
-
verse champignons in plakken100 g
-
75 g Madeira-wijnwitte droge vermout75 g
-
melk100 g
-
ui gehalveerd60 g
-
teentje knoflook (optioneel)1
-
graanmosterd2 tl
-
pikante mosterd1 tl
-
1 volle tl kippenbouillonpasta, huisgemaaktkippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper volgens smaak1 snuifje
-
2 el roomcrème fraîche2 el
-
maïszetmeel1 volle el
-
verse peterselie om te garneren2 - 3 takjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
28 g
Calorieën
961 kJ /
230 kcal
Vetten
7 g
Vezels
0.8 g
Koolhydraten
8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1u. 15min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Geen beoordelingen
Pekingeend
45min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1u. 15min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Geen beoordelingen
Rundergoulash met deegballetjes
1u. 30min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Kip met romige groenten saus
50min
Vleesgehaktbrood met champignons
1u. 5min
Rundvlees Stroganoff
1u.
Brusselse Wafels
1u.
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1u.