Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g varkensfricandeau, in plakken (1 cm)
- 100 g verse champignons, in plakken
-
75
g witte droge vermout
of 75 g Madeira-wijn - 100 g melk
- 60 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook (optioneel)
- 2 tl graanmosterd
- 1 tl pikante mosterd
-
1
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
of 1 volle tl kippenbouillonpasta, huisgemaakt - 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper, volgens smaak
-
2
el crème fraîche
of 2 el room - 1 volle el maïszetmeel
- 2 - 3 takjes verse peterselie, om te garneren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 961 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Nessuna valutazione
Kipfilets pizzaiola
55min
Hollandaisesaus
15min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Crostini met champignons en fontinakaas
Nessuna valutazione
Aardappelgoulash
1h
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25min
Kip met rode paprika
1 godz. 5 min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1h 35 min
Rundvlees Stroganoff
1h
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Kip garam masala
50min