Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g varkensfricandeau, in plakken (1 cm)
- 100 g verse champignons, in plakken
-
75
g witte droge vermout
of 75 g Madeira-wijn - 100 g melk
- 60 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook (optioneel)
- 2 tl graanmosterd
- 1 tl pikante mosterd
-
1
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
of 1 volle tl kippenbouillonpasta, huisgemaakt - 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper, volgens smaak
-
2
el crème fraîche
of 2 el room - 1 volle el maïszetmeel
- 2 - 3 takjes verse peterselie, om te garneren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 961 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Rundsstoofvlees met aardappelen
1h 10min
Kip met romige groenten saus
50 Min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1h 10min
Kipfilets pizzaiola
55 Min
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2 godz.
Pekingeend
45 Min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min
Aardbeienpudding
2 godz. 10 min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 Min
Lamslende met roze pepersaus
45 Min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 Min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min