Compatibele versies
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g ui gehalveerd
- 2 knoflookteentjes
- 500 g knolselder in stukken (2 cm)
- 60 g wortelen in stukken
- 80 g verse champignons
- 30 g olijfolie plus extra om te besprenkelen
- 250 g gekookte linzen gespoeld, uitgelekt
- 200 g kidneybonen, uit blik gespoeld, uitgelekt
- 20 g sojasaus
- 1 tl zoete paprikapoeder
- 2 tl gemengde kruiden, gedroogd
- 3 el biergistvlokken
- 130 g fijne havervlokken
- 1 ½ tl zout
- 300 g zoete aardappelen, geschild, in stukjes (2 cm)
- 80 g sjalotten gehalveerd
- 20 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 100 g droge witte wijn
- 150 g groentebouillon
- 350 g broccoliroosjes
- 50 g water
- vers geperst limoensap om te besprenkelen
- peterselie, vers gehakt, voor de garnering
- gravy (vleesjus), voor het opdienen (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2421.6 kJ / 578.8 kcal
- Eiwitten
- 21.2 g
- Koolhydraten
- 80.7 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 16.7 g
- Natrium
- 1645.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Pas d’évaluation
Aziatische groentesoep met tofu
1u. 30min
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Pas d’évaluation
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Pas d’évaluation
Rauwe chocolade bietencake
Pas d’évaluation
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50 min
Kurkuma schillen
Pas d’évaluation
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Pas d’évaluation
Gebakken buns
Pas d’évaluation
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 min