Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g kippenborst filet, zonder vel
Tomatensaus
- 1 teentje knoflook
- 80 g ui, gehalveerd
- 3 takjes verse peterseliebladeren
- 20 g olijfolie
- 3 tl Provençaalse kruiden, gedroogd
- ¾ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
-
1 ½
tl groentebouillonpasta
of 1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 600 g gehakte tomaten, uit blik
- 150 g water
Kipballetjes
- 110 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 50 g brood, oud, in stukken
- 60 g melk
- ¾ tl gedroogde oregano
- ½ tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 ei
Spaghetti
- 1 - 2 teentjes knoflook, naar smaak
- 15 g olijfolie
- 1200 g water
- 1 ½ tl zout
- 270 g droge pasta, type spaghetti
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2507 kJ / 599 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne bolognese met verse pasta
35 min
Asperge-watermeloen salade
40min
Vegan cheeseburgers
10 godz.
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Geen beoordelingen
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1hod. 25min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 godz. 40 min
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
Geen beoordelingen
Chorizo, aardappel en koolsoep
Geen beoordelingen
Volkoren hamburgerbroodjes
2h 50min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1 Std. 10 Min
Roomboterglazuur
5min
Preiquiche
1 Std. 45 Min