Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g provolone (Italiaanse kaas), in stukken (3 tot 4 cm)
- 100 g gruyèrekaas, in stukken (3 tot 4 cm)
- 40 g pecorino, in stukken (3 cm)
- 30 g parmezaankaas, in stukken (3 cm)
- 1000 g bloemige aardappelen, in stukken (2 tot 3 cm)
- 350 g melk
- 1 tl zout
- 30 g boter
- 1 snuifje peper
- 2 eieren
- 150 g Napolitaanse salami, in blokjes
- 2 hardgekookte eieren (optioneel)
- 2 el paneermeel (20 g)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2062 kJ / 493 kcal
- Eiwitten
- 30.6 g
- Koolhydraten
- 34.9 g
- Vetten
- 26.6 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Citroenslush
10 dk
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 min
Hongaarse champignonsoep
30 min
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2h 40min
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4h 45min
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2sa 10 dk
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Brak ocen
Griekse varkensstoofpot
45min
Varkenshaasje in papillot
1 godz.
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1 godz. 5 min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2sa 10 dk
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 godz.