Apparaten en Accessoires
Ovenschotel van aardappelen
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 30min
6 porties
Ingrediënten
-
provolone (Italiaanse kaas) in stukken (3 tot 4 cm)100 g
-
Gruyère kaas in stukken (3 tot 4 cm)100 g
-
pecorino in stukken (3 cm)40 g
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)30 g
-
bloemige aardappelen in stukken (2 tot 3 cm)1000 g
-
melk350 g
-
zout1 tl
-
boter30 g
-
peper1 snuifje
-
eieren2
-
150 g gekookte ham, in blokjesNapolitaanse salami in blokjes150 g
-
hardgekookte eieren (optioneel)2
-
paneermeel (20 g)2 el
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
30.6 g
Calorieën
2062 kJ /
493 kcal
Vetten
26.6 g
Vezels
2.3 g
Koolhydraten
34.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Vegan cheeseburgers
10u.
Zoetzure vis met rijst
1u. 5min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3u. 35min
Pompoen vingers
1u. 30min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1u. 15min
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2u. 15min
Vleesgehaktbrood met champignons
1u. 5min
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1u.
Basisrecept Brood
3u.
Gehaktbrood
1u. 20min