Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 1 ½ tl zout, volgens smaak
- 600 g aardappelen, in stukken (2-3 cm)
- boter, om in te vetten
- 4 verse zalmfilets, ontveld (elk 120-200 g, circa 2 cm dik)
- 1 citroen, liefst biologisch, geraspte schil en sap
- 1 snuifje vers gemalen peper, volgens smaak
- 100 g sjalotten, gehalveerd
- 10 g boter
- 300 g verse champignons, in plakjes
- 50 g droge witte wijn
- 50 g room
-
200
g smeerkaas (bijv. La vache qui rit®)
of 200 g roomkaas - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 1 tl citroenzeste
- zout, volgens smaak
- vers gemalen peper, volgens smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2763 kJ / 660 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 48 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Forel met hollandaisesaus
50min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Cottage pie
1 Std. 10 Min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Keine Bewertungen
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Kip in perziksaus
40min
Pikante kalkoensatés
1h
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1h
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1 Std. 40 Min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1h
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h