Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 1 ½ tl zout, volgens smaak
- 600 g aardappelen, in stukken (2-3 cm)
- boter, om in te vetten
- 4 verse zalmfilets, ontveld (elk 120-200 g, circa 2 cm dik)
- 1 citroen, liefst biologisch, geraspte schil en sap
- 1 snuifje vers gemalen peper, volgens smaak
- 100 g sjalotten, gehalveerd
- 10 g boter
- 300 g verse champignons, in plakjes
- 50 g droge witte wijn
- 50 g room
-
200
g smeerkaas (bijv. La vache qui rit®)
of 200 g roomkaas - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 1 tl citroenzeste
- zout, volgens smaak
- vers gemalen peper, volgens smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2763 kJ / 660 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 48 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1sa 10 dk
Champignonsaus met room en witte wijn
30 min
Penne met tonijn
35 min
Geroerbakte noedels met groenten
30 min
Forel met hollandaisesaus
50 min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Keine Bewertungen
Trio van rijst, vis en groenten
35 min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 Std. 20 Min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 godz.
Soep met zeeduivel en garnalen
1 godz.