Apparaten en Accessoires
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Voorbereiding 30min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
water500 g
-
zout volgens smaak1 ½ tl
-
aardappelen in stukken (2-3 cm)600 g
-
boter om in te vetten
-
verse zalmfilets, ontveld (elk 120-200 g, circa 2 cm dik)4
-
citroen liefst biologisch, geraspte schil en sap1
-
vers gemalen peper volgens smaak1 snuifje
-
sjalotten gehalveerd100 g
-
boter10 g
-
verse champignons in plakjes300 g
-
droge witte wijn50 g
-
room50 g
-
200 g roomkaassmeerkaas (bijv. La vache qui rit®)200 g
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
-
citroenzeste1 tl
-
zout volgens smaak
-
vers gemalen peper volgens smaak
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
45 g
Calorieën
2763 kJ /
660 kcal
Vetten
48 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
27 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Paaspastei
Pas d’évaluation
Veenbessen-chocolade cakemix
Pas d’évaluation
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Basisbouillon
Pas d’évaluation
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1h
Zeevruchtenstoofpot
1h 5min
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Kip met rode paprika
1h 5min
Bellini cocktail
5min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min