Apparaten en Accessoires
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Voorbereiding 15min
Totaal 3u. 25min
6 porties
Ingrediënten
-
kalfsgebraad uit de schouder1500 g
-
zongedroogde tomaten (± 18 tomaten)25 g
-
teentje knoflook1
-
verse basilicum60 g
-
rucola60 g
-
olijfolie200 g
-
zonnebloempitten100 g
-
zout2 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
-
uien gehalveerd240 g
-
courgette in blokjes550 g
-
aubergine in blokjes450 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
216.8 mg
Eiwitten
79.7 g
Calorieën
3804.7 kJ /
913.8 kcal
Vetten
59.7 g
Vezels
6.8 g
Verzadigd vet
11 g
Koolhydraten
10.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ouders verwennen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Concord druivenparels met champagne
Geen beoordelingen
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1u. 15min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1u.
Guacamole
5min
Hollandaisesaus
15min
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Aardbeienjam
1u. 5min
Pruimenjam
55min
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6u.
Zalm met venkel
40min
Tomatensaus
40min