Compatibele versies
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g kalfsgebraad, uit de schouder
- 25 g zongedroogde tomaten (± 18 tomaten)
- 1 teentje knoflook
- 60 g verse basilicum
- 60 g rucola
- 200 g olijfolie
- 100 g zonnebloempitten
- 2 snuifje zout
- 1 snuifje gemalen peper
- 240 g uien, gehalveerd
- 550 g courgette, in blokjes
- 450 g aubergine, in blokjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3804.7 kJ / 913.8 kcal
- Eiwitten
- 79.7 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 59.7 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 216.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Ninguna valoración
Fruitkroon
Ninguna valoración
Kabeljauw met citrusboter
50min
Gefermenteerde rode uien
96 Std.
Vitello tonnato
13h
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9 Std.
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35 Min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Ninguna valoración
Rijstpap met tapioca
1h 10min