Compatibele versies
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g kalfsgebraad, uit de schouder
- 25 g zongedroogde tomaten (± 18 tomaten)
- 1 teentje knoflook
- 60 g verse basilicum
- 60 g rucola
- 200 g olijfolie
- 100 g zonnebloempitten
- 2 snuifje zout
- 1 snuifje gemalen peper
- 240 g uien, gehalveerd
- 550 g courgette, in blokjes
- 450 g aubergine, in blokjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3804.7 kJ / 913.8 kcal
- Eiwitten
- 79.7 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 59.7 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 216.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Forelmousse
5min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Geen beoordelingen
Sinaasappelconfituur met Campari
1 godz. 35 min
Fruitige saladedressing
5min
Asperges en prosciutto cannoli
Geen beoordelingen
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2h
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 godz. 45 min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1h 10min
Sabayon met sinaasappellikeur
15min